Om Oss

Nomademat sine ansatte er tidligere flyktninger og innvandrere som ønsker å jobbe innen matbransjen i Norge. Som ny i Norge kan det være utfordrende å finne en jobb man trives med. Utfordringene er mange og sammensatte. Samtidig vet man at det å få seg en jobb er en av de beste måtene å bli inkludert i et samfunn på. Derfor ønsker Nomademat å bidra til en inkluderende samfunnsutvikling gjennom å ansette mennesker fra denne målgruppen. Ved å ha en mangfoldig stab av ansatte kan vi tilby en meny med et spennende utvalg av mat fra ulike mattradisjoner. Slik kan vi bringe mat fra hele verden til norske arbeidsplasser.

Nomademat er et omreisende lunsjkonsept for bedrifter i Oslo, hvor maten er basert på våre ansattes mattradisjoner. Lunsjen tilberedes i bedriftenes egne lokaler, noe som gjør at maten som serveres alltid vil være helt fersk. Nomademat tar seg av hele prosessen rundt lunsjen, fra innkjøp, tilbereding og servering, til opprydning. I tillegg oppfordres Nomademat sine kokker til å spise sammen med bedriftens ansatte, slik at de to partene kan bli kjent med hverandre.

Møt Teamet

Rahel Kilflay Bahia

Nomadekokk

Layla Rashid Shino

Nomadekokk

Ananda Magnussen 

Kundeansvarlig

Simon Opheim

Budsjettansvarlig

Mustafa Alhajjaj

Nomadekokk


Amina Mohammad Ali Mohammad

Nomadekokk

Eirin Heddeland 

Sosiale medie ansvarlig

Safi Hassa Noor

Nomadekokk 

Kia Linnéa H. Engan

Daglig leder

Pernille Therese Bruvik Björck Økonomiansvarlig